Våra medarbetare är vår framgångsfaktor


Hallstaviks Schakt är idag cirka 50 medarbetare som kännetecknas av lång yrkeserfarenhet inom olika tjänstegrenar. Våra engagerade och kunniga medarbetare bidrar starkt till att göra Hallstaviks Schakt till ett framgångsrikt företag.|

Hallstaviks Schakt har vuxit kontinuerligt de senaste 10 åren och har idag cirka 50 kunniga och engagerade medarbetare inom våra olika tjänstegrenar:

  • Krossverksamhet
  • Lyft, transport och maskintjänst
  • Mark-och anläggning – Svensk Markentreprenad AB
  • Reparation och service – Hallstaviks Mekaniska Maskinmontage AB

Gemensamt för alla tjänster är att vi håller en hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Våra arbetsplatser erbjuder stora utmaningar, mycket eget ansvar samt ett utvecklande och familjärt arbetsklimat.

Vi söker en arbetsledare/krossmaskinist till krossuppdrag i Norrtälje. Du kommer att vara en arbetande arbetsledare på täkten, i arbetet ingår det att leda och fördela arbetet till teamet och även lasta och forsla bort material från krossanläggningen. Du ansvarar för att tillsammans med ditt team genomföra reparationsarbeten på krossar och maskiner. Vi ser att du har minst 10 års erfarenhet som krossmaskinist med fallenhet för ledarskap och som sätter produktion och god ordning först. Krav: B-körkort och förarbevis för hjullastare och grävmaskin. För mer information/ansökan kontakta Emelie på emelie.lindblad@hallstaviksschakt.se eller 0765848896.


Vill du bli en av oss?

Vi har nästan alltid plats för ytterligare en medarbetare – förutsatt att du har rätt erfarenhet, kompetens och serviceinriktning. Välkommen att mejla dina kontaktuppgifter och ditt CV:

info@hallstaviksschakt.se