Kundnöjdhet – vårt viktigaste konkurrensmedel


Hallstaviks Schakt kännetecknas av personal med lång yrkeserfarenhet. Vi utför kvalificerade och prisvärda tjänster över hela Sverige, men främst i Stockholmsregionen och Roslagen. Vår maskinpark är stor, bred och modern – och vi håller en mycket hög nivå på vårt förebyggande maskinunderhåll. Att leverera i tid och med rätt kvalitet är ett av våra viktigaste löften till dig som kund.


Kunniga och engagerade medarbetare - vår framgångsfaktor

Hallstaviks Schakt är ett familjeägt företag med låg personalomsättning. Vi har idag cirka 50 kunniga och engagerade medarbetare inom olika tjänstegrenar. Vi tror på långvariga kundrelationer och har många återkommande kunder. Till exempel har vi arbetat åt Skanska i över 20 år och Holmen Paper sedan Hallstaviks Schakt startades.Brett tjänsteutbud

I många fall har vi kapacitet att erbjuda våra kunder en praktisk helhetslösning. Inom vår koncern sysslar vi nämligen både med stenkrossning, mark- & anläggningsentreprenader, reparationer & service samt lyft & transporter.

Hallstaviks Schakt har lång erfarenhet båda av stora och små totalentreprenader, liksom av punktinsatser och mindre omfattande projekt. Så oavsett inom vilket av våra verksamhetsområden du anlitar oss är du i trygga händer. Självklart har vi även personal kontrollansvarig enligt PBL.


Både stora och små uppdrag

Även om Hallstaviks Schakt främst vänder sig till större företag, åtar vi oss gärna uppdrag även från mindre företag och privatpersoner som finns i vårt närområde. Självklart lämnar vi gärna offert med fast eller löpande pris beroende på behov och önskemål.

Årets Företagare

Hallstaviks Schakt grundades 1967 och ligger i Norrtälje Kommun i norra Roslagen. Företaget drivs av delägarna Urban Lindblad och Anna-Karin Mattsson. Vi har en stor kunskapsbas och stabilitet tack vare våra många år i branschen. År 2011 blev Hallstaviks Schakt "årets företagare" i Norrtälje kommun.


Koncernträd


Goda referenser – din trygghet

Kundnöjdhet är A och O för oss och därför stannar många av våra kunder länge hos Hallstaviks Schakt. Nedan ser du några av våra referenser.