Hyr din maskin hos oss

Behöver du en välfungerande, effektiv och miljövänlig maskin till ditt nästa projekt? Vill du göra jobbet själv eller önskar du kombinera maskin med kompetens? Vi hyr ut maskiner med eller utan förare. 

Vi hyr ut maskiner med eller utan förare!

Vilket alternativ passar bäst för ditt kommande projekt?

Hyr maskin månadsvis

Hy maskin till ditt projekt

Hyr maskin med förare

Fördelar med att hyra maskin inför ditt projekt

Kostnadseffektivt

Att hyra en maskin möjliggör nyttjande av maskinen utan att behöva spendera de höga kostnader som ett inköp av en maskin innebär.  

Inget långsiktigt

Att hyra är mer flexibelt än att äga! Hyr maskinen under perioden som du verkligen behöver den, som det där tillfälliga projektet t.ex och slipp processen med att sen försöka sälja din maskin eller att bara ha den stående efter projektet slutförts.

Modern utrustning

Att hyra maskiner gör att du alltid får tillgång till modern och uppdaterad utrustning utan att behöva oroa sig för teknologiska förändringar. 

Flexibilitet

Maskinhyra innebär en oändlig flexibilitet. Det gör att du alltid har tillgång till den bäst lämpade maskinen för varje projekt. Du slipper därmed äga och underhålla flertalet maskiner på samma gång. 

Hyr din gröna maskin hos oss

Långsiktigt miljöarbete är en naturligt och självklar del av vårt dagliga arbete på Hallstaviks Schakt. Vi strävar efter att aktivt bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling. En stor del av vårt hållbarhetsarbete handlar om de val vi gör när det kommer till våra maskiners drivmedel. Därför drivs majoriteten av våra krossverk av el och för de flesta av våra maskiner använder vi avgasreningstekniken AdBlue. 

 

Köp begagnad maskin

Ibland behöver vi uppdatera vår maskinpark med nya maskiner. Det behöver inte betyda att de maskiner vi byter ut inte håller måttet längre. En anledning till att vi byter ut maskiner är för att jobba enligt vår vision om att  majoriteten av våra maskiner ska vara miljömaskiner. Kontakta oss för att se vilka fullt fungerade, servade och väl underhållna maskiner vi har till salu just för tillfället.

Maskinhyra eller köp av begagnad entreprenadmaskin?

Kontakta oss!