Våra lyfttjänster

Vi utför små och stora lyft. Det kan handla om bärgningsuppdrag, sjösättning av båtar och att vara behjälpliga vid byggen och industrier. Hur kan vi hjälpa dig?

Vi besitter en omfattande kapacitet för att utföra små och stora lyft. Med en modern maskinpark och kompetent personal är vi mycket flexibla i vilka typer av lyftuppdrag vi kan ta på oss.

Inget arbete är för litet eller för stort

Vi utför alla typer av små och stora lyftarbeten. Med våra mobilkranar hjälper vi till vid  byggen av olika storlekar och även inom olika industrier. Främst hjälper vi till med huslyft & montering, samt lyft av båtar, pooler/spabad mm.

Med vår teleporter utför vi ofta lyft på krossanläggningar vid exempelvis driftstopp samt vid lastning av stora maskiner och kranar.

Kranbil

Vår 4-axliga kranbil är utrustad med gripskopa och pallgaffellyft.

Vi är experter på tunga precisionslyft!

Mobilkran

I vår maskinpark har vi mobilkranar som möjliggör hjälp med lyft av bland annat: båtar, träd, hela hus, husresning, tegellyft och diverse lyft vid byggen.

Teleporter

I maskinparken har vi teleporters som klarar lyft både på höjden och horisontellt. Teleportern passar bra på industrier där det ofta är trångt om utrymme.

Lyfttjänster som lyfter din tillvaro

 Vi tycker att det är extra roligt när vi får möjlighet att delta i lokala projekt som lyfter tillvaron för barn och unga i Hallstavik. Nedan visar vi stolt upp en liten glimt från Hallstaviks skatepark där vi hjälpte till med att få tunga betongblock på plats.

Spela video om skärmavbild 2023 11 24 kl. 15.36.36

Vi löser dina lyftbehov

Sammanfattningsvis erbjuder vi en helhetslösning för era lyft- och transportbehov. Med vår expertis, höga säkerhet och moderna maskinpark är vi din trygga partner för att smidigt och flexibelt slutföra era projekt när du behöver hjälp med lyft.

Kontakta oss idag och låt oss veta hur vi kan hjälpa dig!