Vi är Hallstaviks Schakt

1967 lades grunden för det som idag är Hallstaviks Schakt. Allt började med Ulf Mattsson och hans bandtraktor. Idag finns 49 st medarbetare på Hallstaviks Schakt och företaget drivs av Ulfs dotter Anna-Karin tillsammans med Urban och Max i Norrtälje Kommun, norra Roslagen.

Allt började med en bandtraktor 1967

Anna-Karins (VD) föräldrar, Ulf Mattssson och Karin  startade 1967 upp det som idag är Hallstaviks Schakt. Ulf var från början bilmekaniker på en bilfirma i Hallstavik. Allt började med att Ulf köpte en begagnad bandtraktor och via sina kontakter från bilmeckstiden så började uppdrag att rulla in.

 

Hallstaviks Schakt idag

Sedan dess har Hallstaviks Schakt växt lite undan för undan och idag har vi 49 anställda.

Unde de här åren har vi varit med och färdigställt många spännande projekt. Några av de större arbetena vi gjort under senare tid är byggnationen av badhuset i Hallstavik, större projekt i Hargshamn hamn och pågående projekt åt Holmens.

Så jobbar vi på Hallstaviks Schakt

Brett tjänsteutbud

Tillsammans med våra systerbolag kan vi erbjuda ett oerhört stort tjänsteutbud och unika helhetslösningar för dig som kund.

Kundorienterade

Vår strävan är att du som kund alltid ska känna att vi är flexibla och har dig och din lösning i fokus. Vår inställning är att: vi löser allt!

Kompetent team

Vi är idag 49 medarbetare som kännetecknas av lång yrkeserfarenhet och är grunden till Hallstaviks Schakts framgång.

Hållbara kundrelationer

Vi tror på långvariga kundrelationer och har många återkommande kunder.Vi har bla. arbetat åt Skanska i över 20 år och Holmen Paper sedan vi startade år 1967. 

Helhetsentreprenad

Vi är vana att hantera både stora och små totalentreprenader. Oavsett omfattning på din entreprenad är du i trygga händer när du anlitar oss!

Kvalitetsarbete

Utöver våra anställdas gedigna erfarenhet kan vi garantera kvalitetsarbete genom certifiering. Vi arbetar enligt arbetsmiljölednings-system är certifierat enligt SS-EN ISO 45001:2018.

Goda referenser - din trygghet

Kundnöjdhet är A och O för oss och därför stannar många av våra kunder länge hos Hallstaviks Schakt. Det är vi stolta och tacksamma för. Nedan ser du några av våra referenser. 

Unika helhetslösningar tack vare koncern​

Vi på Hallstaviks Schakt ingår i Boträsk Holding AB koncernen. Det ger oss oändliga möjligheter att skapa unika helhetslösningar åt våra kunder.

AU Kross AB

Boträsk
Fastigheter AB

Vi är medlemmar i Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna är en bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. De arbetar aktivt för att företräda och stödja medlemmar och för att främja branschens utveckling. 

Medlem i maskinentreprenörerna

Jobba hos oss

Att vara en del av teamet på Hallstaviks Schakt AB innebär att man varje dag får arbeta med kompetenta och engagerade kollegor. Gänget här är sammansvetsat med stor arbetsglädje.

Är du intresserad av att veta hur det är att ha Hallstaviks Schakt som arbetsplats? Klicka dig vidare så berättar vi mer!

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss!