Transporttjänster

Vi utför alla olika typer av transporter med vår välutrustade och moderna maskinpark! 

Vi transporterar allt ifrån våra egna säckade produkter, mindre bodar och båtar. Till material som vi tippar, med eller utan släp. Utöver det har vi kapacitet för att transportera riktigt tunga maskiner och ADR-gods/farligt gods avfall och farligt avfall. 

Rätt utrustning möjliggör spridning av vägar

Vi sprider vägar eller tippar olika material med eller utan släp, vi erbjuder även uthyrning av containers för olika ändamål.

Vi utför alla typer av transport

Med vår kranbil lyfter och transporterar vi bland annat: mindre bodar, båtar, bastus och våra egna säckade produkter.

Tung transport genom Sverige

Vi kör runt på riktigt tunga maskiner igenom Sverige, från norr till söder. Dock sker de flesta transporterna i Mellansverige med hjälp av vår trailer, lastbil med maskinsläp samt vår förbil.

Spridning av grus

Så här kan det se ut när vi utför spridning av grus, framställt av oss, med vår 4axlade lastbil med tippkärra!

Spela video om spridning

Vi transporterar ADR-gods, avfall och farligt avfall

Vi har kapacitet för att transportera ADR-gods/farligt gods avfall och farligt avfall. Våra chaufförer har ADR-utbildning och vi har tillstånd för att transportera avfall och farligt avfall.

Beräkna priset för dina säckade produkter

Förmånligare styckpris vid köp av fler säckar!

Vi erbjuder containertjänster

Behöver du hjälp att transportera bort byggmaterial från en nybyggnation eller rivning? Träavfall eller ris efter en trädgårdsröjning? Vi erbjuder containerhyrning (för projekt eller långtidsuthyrning) där vi levererar containern till din tomt eller annan önskad plats. När containern är fylld plockar vi upp den och transporterar bort innehållet till respektive sorteringsstation. 

Containrar med olika kapacitet

Vi har containrar i flera olika storlekar och med olika kapacitet. Våra större containrar på lastbil rymmer 40 kubik. Dessa använder vi oss av vid transport av material med större volymer, ofta innebär det bränsleflis som vi transporterar direkt till värmeverken från flismaskinen i skogen.

Hur kan vi hjälpa dig?Kontakta oss!