Hallstaviks Schakt som arbetsplats

Jobba hos oss!

Att vara en del av teamet på Hallstaviks Schakt AB innebär att man varje dag får arbeta med kompetenta och engagerade kollegor. Gänget här är sammansvetsat med stor arbetsglädje. Den gemensamma inställningen till projekt vi tar oss för är att: Vi löser allt!

Så jobbar vi

För oss är grunden till ett högpresterande team:

  • Välmående medarbetare
  • Arbetsglädje 
  • Frihet under ansvar
  • Fungerande samarbete
  • Möjlighet till utveckling

För att leva upp till detta bygger vår organisation på en öppen och transparent kultur. Vi förespråkar högt till tak där kommunikationsleden mellan medarbetare och ledning ska vara korta. 

 

Vi erbjuder våra medarbetare:

Modern utrustning

Vare sig det kommer till maskiner, arbetsklädsel, eller ergonomiska stolar på kontoret så arbetar vi med modern utrustning här på Hallstaviks Schakt.

Privat gym

I vår kontorsbyggnad har du fri tillgång till vårt egna gym, utrustat med maskiner och fria vikter.

Friskvårdsbidrag

Vare sig du är en del av teamet ute vid bergtäkterna, i maskinerna eller på kontoret så erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag. Vi främjar god hälsa hos våra anställda!

Möjlighet att växa med företaget

Du har möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling på Hallstaviks Schakt, om det är något du strävar efter. Vår vision är att våra medarbetare ska växa parallellt med företaget.

Låg personalomsättning

”Vi har väldigt låg omsättning på personal här, det är ett tydligt kvitto på att medarbetarna trivs bra”

Vidareutbildning och kvalitetsarbete går hand i hand

Vi sätter stor vikt vid internutbildning, eftersom många delar av vår verksamhet kräver specifik kunskap. För att säkerställa att våra medarbetare har rätt kompetens och möjlighet att utvecklas har vi implementerat en utbildningsmatris. Genom denna matris har våra anställda möjlighet att framföra sina önskemål gällande kompetensutveckling.

Låter det här som en arbetsplats för dig?

Då och då är vi på jakt efter fler medarbetare som kan bidra med passande erfarenhet och kompetens till vårt team. Känns Hallstaviks Schakt som en arbetsplats för dig? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!